Më shumë se vetëm një tregti e specializuar me shumicë

Durner në Tirana është tregti e specializuar me shumicë për segmentet e mallrave pastrim, kujdes dhe higjienë. Por llojet e produkteve tek Durner nuk do të thonë vetëm vetëm tregti e specializuar me shumicë. Asortimenti është i lidhur në mënyrë të pandashme me shërbimin. Asnjë produkt pa servis. Pra porosisni thjeshtë direkt dhe personalisht dhe në të njëjtën kohë këshillohuni në mënyrë kompetente:

Marrja e porosive me telefon: 00355 69 705 3392

Asortiment i plotë profesional

Mbi 10.000 artikuj vë në dispozicion Durner në asortimentin e saj të plotë për përdorues profesional në pastrimin e banesave dhe për sektorin e përkujdesjes. Në mënyrë të detajuar futen këtu kimia e pastrimit, pajisjet, aksesorët dhe makineritë e pastrimit, sistemet e ndarjes dhe të grumbullimit të mbetjeve, për nevojat e lavanderive, sisteme inkontinence, sisteme për mbrojtjen e lëkurës dhe larjes së trupit, mjete ndihmëse mjekësore, nevojat e gastronomisë, peceta dhe shumë të tjera.Në showroom-in tonë ju mund ti hidhni personalisht një sy produkteve tona. Na vizitoni!

Partner premium

Ashtu si në anën e klientit janë marrëdhëniet e mira me prodhues dhe furnitorë me emër nga industria të cilat mundësojnë një menaxhim të përbashkët të kujdesshëm.
Durner ka me shumë partnerë lidhje shumë të mira. Me disa furnitorë (shihni paraqitjen e logove sipër) Durner posedon për shkak të marrëdhënieve të veçanta partneritete-premium.

Këtu nuk luajnë një rol vetëm faktorët ekonomik pro edhe shërbimet shtesë të cilat sjellin vlerë të shtuar reciproke. Këtu futen masat për trajnime, projekte për klientë të mëdhenj ose edhe cilësi tepër personale kontakti.

Interesoheni për një produkt të caktuar?

Atëherë përdorni ju lutemi formularin e paraqitur ose drejtojuni direkt skuadrës tonë të shitjes:

Albert Ismaili
Tel.: 00355 67 203 2052
albert.ismaili@durner.al

Formulari kërkesë „Produkti“

.

Bitte lasse dieses Feld leer.

Të gjithë partnerët e tregtisë

 • 3M Deutschland GmbH
 • AMPri Handelsges. mbH
 • August Wencke oHG
 • Becker Chemie GmbH
 • Bingold Verpackungen GmbH & Co. KG
 • BUZIL-Werk Wagner GmbH & Co.
 • Chemische Fabrik Dr. Weigert
 • Columbus Reinigunsmaschinen G. Staehle GmbH & Co.
 • Desomed Dr. Trippen GmbH
 • Diversey Deutschland GmbH & Co. oHG
 • Dolly Reinigungsbedarf GmbH
 • Dr. Schnell Chemie GmbH & Co. KG
 • Dreiturm GmbH
 • Duni GmbH
 • Ecolab Deutschland GmbH
 • Emil Deiss KG
 • FALA Werk Chemische Fabrik GmbH
 • GfG – Group Floor Grid GmbH
 • Hailo-Werk Rudolf Loh GmbH & Co. KG
 • Haug Bürsten e.K.
 • Johannes Kiehl KG
 • Kimberly-Clark GmbH
 • Loba GmbH & Co. KG
 • Meiko Textil GmbH
 • Nilfisk Advance AG
 • Numatic International GmbH
 • NÖLLE Profi-Brush Bürsten- und Pinseltechnik e.K.
 • Pakufol GmbH
 • Paul Hartmann AG
 • Peter Greven Physioderm GmbH & Co. KG
 • Pfennig Reinigungstechnik GmbH
 • Remsgold Cheme GmbH & Co.
 • Sauvage Cosmetique GmbH
 • SCA Hygiene Products AFH Sales GmbH
 • SCA Hygiene Products Vertriebs GmbH
 • Semperit Technische Produkte Gesellschaft m.b.H.
 • Solution Glöckner Vertriebs-GmbH
 • Tana-Chemie GmbH
 • Temca GmbH
 • Unger Germany GmbH
 • Van Houtum B.V.
 • Vileda GmbH
 • WEPA Papierfabrik GmbH & Co. KG
 • WERRA PAPIER Wernshausen GmbH

Markat tona tregtare

Durner ofron përveç markave të prodhuesve të cilësisë së parë edhe marka tregtare interesante nëpërmjet anëtarësisë së Durner në Gjermani në kooperativat e blerjes të GVS Group (Gjermani).

Profilet e produkteve të MARKAVE GVS janë të zgjedhura dhe i shërbejnë plotësimit strategjik të asortimenteve.

Gjatë përgatitjes këshilltarët e specializuar përdorin përvojën e tyre të madhe praktike. Në fokus qëndrojnë nevojat e drejtpërdrejta të klientit dhe kushtet e larta të cilësisë duke marrë parasysh formimin e një çmimi tepër tërheqës.

Kujdes i plotë –
Ofrimi i zgjidhjeve me Sensilind Complete Care

Sensilind është marka vetjake e kujdesit e GVS Group (Gjermani), i cili furnizon prej më shumë se 35 vjet spitale dhe institucione të kujdesit me produkte profesionale të mbrojtjes së lëkurës dhe të inkontinencës.

Koncept i ri

Prej vitit 2015 janë përmbledhur të gjithë produktet nën emërtimin e markave „Sensilind Complete Care“. Qëllimi i kësaj mase është përmirësimi afatgjatë i cilësisë të kujdesit dhe efikasitetit. Produkte Sensilind Complete Care janë produkte premium dhe plotësojnë këtë kusht cilësor në sektorin Inkocare dhe Bodycare në nivel të lartë.

Inkocare në cilësi premium

Të gjitha produktet Sensilind Inkocare janë pajisur me frymëmarrje aktive, të formuara në formë elastike, të këndshme për tu mbajtur dhe me fuqi të madhe thithëse.

Rreziku i dëmtimeve të lëkurës reduktohet shumë, të ndjerit mirë i përdoruesit rritet ndjeshëm. Gama e produkteve me sistemet e hapura dhe të mbyllura është e përshtatur në mënyrë optimale për të gjitha shkallët e inkontinencës.

Produkte të cilësisë së lartë Bodycare si plotësues

Produktet Sensilind Bodycare plotësojnë spektrin e markave për kujdesin dhe për mbrojtjen e lëkurës tepër të ndjeshme. Recetat më të mira dhe një menaxhim cilësie rigoroz, i certifikuar qëndrojnë për një kujdes sistemi modern mjekësor për tipe të ndryshme lëkure, moshë të ndryshme lëkure dhe shëndetin e lëkurës.

TAPIRA – Marka me vlerë të shtuar

TAPIRA është sistemi i markës i GVS Group për përdorimin profesional të pastërtisë dhe higjienës.
Bashkon grupe të ndryshme produktesh në një koncept të plotë përdorimi dhe i përshtat ato në mënyrë optimale me njëri-tjetrin.

I orientuar tek përdoruesi dhe efikas

Ajo bëhet e dukshme me dizajnin e qartë me shumë ngjyra të paketimit dhe me kokën e tapirit që bie në sy dhe në kodimin e standardizuar të ngjyrave me katër shkallët e cilësisë „Pur“, „Plus“,  „Top“ dhe  „Premium“.
Vlera kryesore e shtuar për klientin qëndron në raportin tepër efikas çmim/rendiment.

Procese prodhimi jo të dëmshme për mjedisin, zgjidhje inteligjente srevisi dhe optimizimi i vazhdueshëm i profileve të produktit e bëjnë markën atraktive në mënyrë të qëndrueshme.

Zgjidhje individuale

Sistemi i markave i TAPIRA ka të gatshme zgjidhje individuale për të gjitha kërkesat në pastrimin e ambienteve të biznesit, në segmente të ndryshme produktesh dhe për çdo sektor përdorimi.