Fokusimi tek klienti

Ne tek Durner nuk bëjmë kompromise nëse bëhet fjalë për shërbimin. Klienti është gjithmonë në fokusin tonë kryesor. Ne i marrim seriozisht nevojat dhe dëshirat e tij dhe i drejtohemi atij në mënyrë aktive – nga marrja e porosisë tek këshillimi profesional deri tek lëvrimi.

Ti krijojmë klientit që më parë ndjenjën që ai është i rëndësishëm dhe ta provojmë këtë gjë në praktikë do të thotë „Service Aktiv“ by Durner.
Këtu futen edhe zgjidhjet specifike për përdorimin e produkteve dhe sistemeve në objektin përkatës.

Pasqyrë e shërbimeve:

  • Këshillim profesional intensiv
  • Vizitë e objekteve në vend
  • Krijimi i planeve të pastrimit dhe dezinfektimit
  • Trajnime teknike përdorimi (bazuar në kërkesë)

Showroom-i ynë

Pajisje demonstrimi dhe përdorime për të gjithë sektorët e rëndësishme të asortimenteve ju tregohen juve nga punonjësit tanë në showroom-in Durner në katin përdhes të ndërtesës së administratës. Këtu mund të testohet, krahasohet, mësohet dhe diskutohet.

Në sektorin tonë të paraqitjes dhe të demonstrimit klienti mund të shikojë produktet e kërkuara me lehtësi dhe me qetësi dhe pa marrë përsipër asnjë lloj detyrimi.

Numër i madh produktesh

  • Makineri pastrimi të madhësive të ndryshme nga Numatic, Taski dhe Columbus
  • Pajisje pastrimi nga Vermop, Vileda, Numatic, Taski
  • Sisteme dhurimi për dhomë larje dhe vend pune nga Kimbely-Clark, SCA, Wepa, Werra,
  • Risi produktesh dhe material informues të prodhuesve lider në treg si Ecolab, Tana, Dr. Schnell, Diversey
  • Furça, fshesa, shtroja dere, lecka pastrimi dhe shumë gjëra të tjera

Seminaret në ndërtim

Sektori jonë i seminareve është ende në ndërtim.
Por ne përpiqemi me kënaqësi, të vendosim në dispozicion informacionet e nevojshme në mënyrë individuale për kërkesat mbi trajtimin/vazhdimin e arsimimit në sektorin e teknologjisë së përdorimit.

Admirand Ballolli
Tel. 00355 68 808 7877
Tel. 00355 67 203 2052
admirand.ballolli@durner.al

Formular kërkese për një trajnim në teknologjinë e përdorimit

Pas ardhjes dhe kontrollit të kërkesës tuaj ne do t'ju kontaktojmë juve menjëherë për të krijuar një ofertë individuale.

.

Bitte lasse dieses Feld leer.

Mjafton një klikim!

Zgjidhni nga shkarkimet e mëposhtme të PDF-ve. Pas tyre fshihen informacione të dobishme.

Fletë informuese produktesh dhe sigurie

Keni nevojë për një fletë sigurie ose një manual përdorimi? Ne ju vendosim në dispozicion për të gjithë artikujt informacionet përkatëse. Thjeshtë na telefononi!